הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם אורז ארוך
500 גרם בקלה
50 גרם חמאה
1 כף אבקת קארי
קמצוץ פפריקה
4 ביצים קשות פרוסות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק
אופן ההכנה
מבשלים את האורז במי מלח.
מכניסים את הדג לסיר נפרד ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות. חותכים את הדג לפיסות גדולות מסירים את העצמות. מניחים בצד.
ממיסים את החמאה ומפזרים עליה את הקארי והפפריקה. ומשחימים קלות. מוסיפים פנימה את האורז ומוסיפים בזהירותאת פיסות הדג תוך כדי ערבוב עדין. מנמיכים את האש ומקפלים פנימה בזהירות את הביצים הקשות. מפזרים מעל את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון