הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מס' 1
2 כפות סוכר
קורט מלח
1 כוס חלב או שמנת מתוקה
1 כף מיץ לימון
2 כוסות קמח לבן מנופה
1 כפית אבקת אפיה
2 כפות שמן
סירופ מייפל אמתי
אופן ההכנה
1. לערבל את כל המרכיבים למעט סירופ מייפל. לתת לבלילה לעמוד 10 דקות.
2. לשמן מחבת וטבעת לפנקייק ולחמם את שתייהן על אש בינונית.
3. כשהמחבת והטבעת התחממו, לצקת לתוך הטבעת מצקת מלאה מהבלילה.
4. כשפני הפנקייק התייבשו ורואים בועות, להפריד את הפנקייק ע"י סכין
מהטבעת. להוציא את הטבעת ולהפוך את הפנקייק על המחבת ולטגן 2 דקות
נוספות.
5. להניח את הפנקייק המוכן על צלחת ולצקת מעל סירופ מייפל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון