הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בצלים לבנים קטנים קלופים
125 גרם מלח
1 ליטר חומץ בן יין
100 גרם סוכר
2 כפות תערובת תבלינים לירקות כבושים (גרגרי חרדל, גרגרי פלפל לבן, גרגרי כוסברה, גרגרי שומר, עלי דפנה ופלפל אנגלי)
5 מסמרי ציפורן
10 גרגרי פלפל שחור
אופן ההכנה
מפזרים על הבצלים מלח, מכסים ומשהים ללילה. מסננים, שוטפים במים זורמים ומייבשים. מרתיחים את יתר החומרים במשך כחמש דקות. מוסיפים את הבצלים ומבשלים 10 דקות נוספות ללא מכסה. מעבירים לצנצנות מעוקרות עם הנוזלים ומשהים למשך כשבועיים להחמצה.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון