הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב אדום פרוס דק
3 כפות שמן קנולה
2 כוסות נבטים
2 כוסות שעועית הילדה פרוסות דק
2 גזרים מגורדים
3 כפות רוטב סויה
3 כפות דבש
זרזיף שמן שומשום
מיץ משני לימונים
חצי כוס עלי כוסברה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את הכרוב. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב כחמש דקות עד להתרככות. מוסיפים את השעועית, הנבטים והגזר ומטגנים יחד כשתי דקות.
מערבבים יחד את הסויה, הדבש, מיץ הלימון ושמן השומשום. מוסיפים את התערובת לכרוב וגם את עלי הכוסברה. מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון