חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כליות טלה עם רוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כליות טלה עם רוטב חרדל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 כליות טלה ללא שומן וחצויות לאורך
2 כוסות יין לבן
2 כפיות עשבי תיבול קצוצים (טימין, פטרוזיליה, רוזמרין, עירית)
2 שיני שום קצוצות
1 כף חמאה
1 כף שמנת מתוקה
1 כף חרדל דיז'ון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
שוטפים את הכליות היטב ומייבשים. במחבת מטגנים את הכליות בחמאה בחום בינוני עד שהכליות מוכנות. מוציאים מהמחבת ושומרים במקום חם. מוסיפים למחבת את היין הלבן, עשבי התיבול והשום ומצמצמים לכדי שליש. מוסיפים שמנת ושוב מצמצמים מעט. בוחשים פנימה את החרדל ומתבלים במלח ופלפל. מחזירים את הכליות למחבת, מחממים בזהירות ברוטב, כדי שלא יתבשלו יתר על המידה.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון