הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
¼2 כוסות מים
אופן ההכנה
ללוש יחד היטב לקבלת בצק לא דביק, לא רך ולא קשה.
להניח שעה בצד מכוסה.
לחלק את הבצק לכדורים שווים בגודלם, במספר זוגי. גודל הכדור צריך להיות בגודל כדור פינג פונג.
לפתוח כל כדור לעלה דקיק שקוף ולמרוח אותו בחמאה רכה. לקפל צד ימין לאמצע, צד שמאל לאמצע, את מה שנוצר אחד על השני לחצי ואז, כאשר יש לנו מלבן , לקפל צד ימין לאמצע וכנל שמאל ואז שוב אחד על השני. כל קיפול כזה למרוח בחמאה רכה.מתקבל ריבועון. לפתוח עלה שני לדקיק למרוח בחמאה ולהניח את הריבועון במרכזו.לקפל כנל על הריבועון. וזה הקהי. להכניס למקרר למנוחה של שעתיים שלוש.
אחרי הזמן הדרוש במקרר, לפתוח את הקאהי לריבוע של בערך 20 על 20 ולהכניס לתנור גריל לוהט משני צידיו.
מגיש:
מקור: פורום אורט - שמנדריק
שתף את המתכון