הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
4 כפות רסק עגבניות
כף וחצי פפריקה מתוקה
חצי כוס שמן לטיגון
כף וחצי אבקת מרק עוף
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית בהרט (לבישול)
4 שזיפים מיובשים
4 משמשים מיובשים
חופן צימוקים בהירים
כוס וחצי אורז
2 כוסות מים רותחים
תפוחי אדמה(לחתוך לחצאים)
6-7 חלקי עוף
ביצים קשות ומבושלות
אופן ההכנה
שמים בסיר רחב עם ידיות ברזל חצי כוס שמן ומחממים לטיגון הבצל לצבע זהוב
מוסיפים את רסק העגבניות וכל התבלינים +הפרות היבשים לעירבוב קצר ומוסיפים את המים החמים ומביאים לרתיחה מוסיפים את העוף ל-10 דקות רתיחה ואחרי כן מוציאים אותו ומוסיפים את האורז למשך 10 דקות
אחרי כן מחזירים את העוף מוסיפים את תפוחי האדמה ביניהם ומעליהם את הביצים הקשות
מורידים את הסיר מהלהבה ושמים מעל נייר כסף ב-2 שכבות מהודק היטב לסיר .
משעה 10 בלילה עד הבוקר(שעת האכילה)בחום נמוך
לפני ההכנסה לתנור להוסיף עוד כוס מים רתוחים מעל.
ב ת י א ב ו ן!!
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון