חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טביט (עירקי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוכלי הטביט בחורף וגם בקיץ. מתכון קל וטעים נעשה בסיר גדול עם ידיות מברזל ועטוף בנייר br כסף. brלהכניס לתנור משעות הלילה על חום נמוך או בתוכנית למאכלי קדרה.
טביט (עירקי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוכלי הטביט בחורף וגם בקיץ. מתכון קל וטעים נעשה בסיר גדול עם ידיות מברזל ועטוף בנייר br כסף. brלהכניס לתנור משעות הלילה על חום נמוך או בתוכנית למאכלי קדרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
4 כפות רסק עגבניות
כף וחצי פפריקה מתוקה
חצי כוס שמן לטיגון
כף וחצי אבקת מרק עוף
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית בהרט (לבישול)
4 שזיפים מיובשים
4 משמשים מיובשים
חופן צימוקים בהירים
כוס וחצי אורז
2 כוסות מים רותחים
תפוחי אדמה(לחתוך לחצאים)
6-7 חלקי עוף
ביצים קשות ומבושלות
אופן ההכנה
שמים בסיר רחב עם ידיות ברזל חצי כוס שמן ומחממים לטיגון הבצל לצבע זהוב
מוסיפים את רסק העגבניות וכל התבלינים +הפרות היבשים לעירבוב קצר ומוסיפים את המים החמים ומביאים לרתיחה מוסיפים את העוף ל-10 דקות רתיחה ואחרי כן מוציאים אותו ומוסיפים את האורז למשך 10 דקות
אחרי כן מחזירים את העוף מוסיפים את תפוחי האדמה ביניהם ומעליהם את הביצים הקשות
מורידים את הסיר מהלהבה ושמים מעל נייר כסף ב-2 שכבות מהודק היטב לסיר .
משעה 10 בלילה עד הבוקר(שעת האכילה)בחום נמוך
לפני ההכנסה לתנור להוסיף עוד כוס מים רתוחים מעל.
ב ת י א ב ו ן!!
מגיש: רותם דבי
מקור: משפחתי
שתף את המתכון