הוראות הכנה
מרכיבים
2 אריזות בשר גולש עגל
חבילת נענע טרייה (רק את העלים לקצוץ)
15 שיני שום פרוסות דק
4 כפות שמן
4 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות מרוסקות (ללא קליפה)
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח לימון
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
בסיר לטגן את השום 2 דקות ולהוסיף את הנענע הקצוצה לעוד 2 דקות להוסיף לטיגון את קוביות הבשר לעוד 5 דקות טיגון מכל הצדדדים .
להוסיף רסק עגבניות+תבלינים (חוץ ממלח הלימון והסוכר)
לתת עירבוב קצר ולהוסיף את המים הרותחים לבשל למשך שעה (על אש גבוהה בהתחלה ואחרי כן להנמיך) עד שהבשר מבושל להוסיף את הסוכר ומלח הלימון לעוד 10 דקות בישול.
ב ת א ב ו ן !
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון