הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חבילת מרגרינה או חמאה בהתאמה
3 כוסות קמח
2 כפיות תמצית וניל
80-100 גרם שקדים טחונים (ניתן גם אגוזים טחונים ובלית ברירה גם בוטנים טחונים)
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים לבצק. מניחים את הבצק בתבנית משומנת ומיישרים אותו ביד או בכף , בגובה 1 ס"מ בערך..
אופים בחום בינוני כשעה או עד שמזהיב. חותכים לריבועים או רצועות. העוגיות משתבחות כעבור יום. ניתן לשמור אותן בקופסה אטומה( אם לא יאכלו אותן, במהירות). אפשר לזרות פירורי שוקולד על הבצק או לערבב אותם בבצק , לפני האפיה. כמו כן ניתן להוסיף רבע כוס סוכר או להפחית בסוכר, לפי הטעם וההעדפה.
מגיש:
מקור: אוסטרי
שתף את המתכון