חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר פיקנטיות עם מילוי של נקניקיות חריפות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר פיקנטיות / חריפות br brלטיגון צליה או בישול. br brלטיגון ממליץ לצפות עם ביצה ופירורי לחם/קמח מצות. br
קציצות בשר פיקנטיות עם מילוי של נקניקיות חריפות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר פיקנטיות / חריפות br brלטיגון צליה או בישול. br brלטיגון ממליץ לצפות עם ביצה ופירורי לחם/קמח מצות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר/כבש טחון עם 150 גרם ליא (שומן כבש)
לערבב עם המילוי נקניקיות החריפות
אני אישית אוהב לראות את מי/מה אני טוחן 🙂
ירק:
שני בצלים קטנים או בינוניים.
קובץ עליי כוסברה
קובץ עליי פטרוזליה
פלפל אדום ו/או ירוק
תבלינים טחונים:
4 כפות כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כרכום
1 כפית קינמון
1-2 כפות מלח דק
1-2 כפיות פלפל שחור או לבן גרוס או טחון דק.
אגוז מוסקט מגורד או טחון.
תוספת מיוחדת :
5 כפות שמן זית
350 גרם נקניקיות-חריפות מפשילים את הנקיקיות
{משתמשים רק במילוי הבשר}
מומלץ מאיטליז ולא מהחברות המוכרות.
קערה גדולה לעירבוב המצרכים.
אופן ההכנה
יש לקצוץ את הבצלים את הפטרוזליה והכוסברא דק דק
שמים בקערה את הבשר את הירק
ואת התבלינים הטחונים (אני אוהב לערבב אותם לבד)
ניתן לקנות בחנויות תבלינים
(תבלין לקציצות)
להוסיף לקערה עם הבשר
לעסות באווריריות את הבשר עם שאר המצרכים
ליצור כדורים שווים גודל של כדור טניס
לשטח בידיים וליצלות או לטגן
מגיש: 2fax
מקור: שלי
שתף את המתכון