הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר/כבש טחון עם 150 גרם ליא (שומן כבש)
לערבב עם המילוי נקניקיות החריפות
אני אישית אוהב לראות את מי/מה אני טוחן 🙂
ירק:
שני בצלים קטנים או בינוניים.
קובץ עליי כוסברה
קובץ עליי פטרוזליה
פלפל אדום ו/או ירוק
תבלינים טחונים:
4 כפות כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כרכום
1 כפית קינמון
1-2 כפות מלח דק
1-2 כפיות פלפל שחור או לבן גרוס או טחון דק.
אגוז מוסקט מגורד או טחון.
תוספת מיוחדת :
5 כפות שמן זית
350 גרם נקניקיות-חריפות מפשילים את הנקיקיות
{משתמשים רק במילוי הבשר}
מומלץ מאיטליז ולא מהחברות המוכרות.
קערה גדולה לעירבוב המצרכים.
אופן ההכנה
יש לקצוץ את הבצלים את הפטרוזליה והכוסברא דק דק
שמים בקערה את הבשר את הירק
ואת התבלינים הטחונים (אני אוהב לערבב אותם לבד)
ניתן לקנות בחנויות תבלינים
(תבלין לקציצות)
להוסיף לקערה עם הבשר
לעסות באווריריות את הבשר עם שאר המצרכים
ליצור כדורים שווים גודל של כדור טניס
לשטח בידיים וליצלות או לטגן
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון