הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר בקר/כבש טחון עם 150 גרם ליא (שומן כבש)
אני אישית אוהב לראות את מי/מה אני טוחן 🙂
ירק:
שני בצלים קטנים או בינוניים.
קובץ עליי כוסברא
קובץ עליי פטרוזליה
פלפל אדום ו/או ירוק
תבלינים טחונים:
4 כפות כמון
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כרכום
1 כפית קינמון
1-2 כפות מלח דק
1-2 כפיות פלפל שחור או לבן גרוס או טחון דק.
אגוז מוסקט מגורד או טחון.
תוספת מיוחדת :
5 כפות שמן זית
3-5 כפות אריסה חריפה או סחוג אדום.
קערה גדולה לעירבוב המצרכים.
אופן ההכנה
יש לקצוץ את הבצלים את הפטרוזליה והכוסברה דק ,דק.
שמים בקערה את הבשר, הירק
והתבלינים הטחונים (אני אוהב לערבב אותם לבד)
ניתן לקנות בחנויות תבלינים
(תבלין לקציצות)
להוסיף לקערה עם הבשר
לעסות באווריריות את הבשר עם שאר המצרכים
להוסיף את האריסה או הסחוג ועם כף עץ לערבב
ליצור כדורים שווים גודל של כדור טניס
לשטח בידיים
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון