הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג דלעת קלופה, חתוכה לקוביות גדולות
250 גר' סוכר
150 מ"ל מים
2 כפות מיץ לימון
סרט מקליפת לימון באורך 3-4 ס"מ
2-3 תרמילי הל
1-2 מסמרי ציפורן
פיסטוק חלבי קצוץ דק
קצפת (לא מתוקה)
סיר רחב
אופן ההכנה
1. בסיר רחב שמים את קוביות הדלעת, הסוכר, המים, מיץ הלימון, קליפת הלימון, הל וציפורן.
2. מביאים לרתיחה על אש נמוכה.
3. מידי פעם להרטיב את קוביות הדלעת בסירופ שנוצר
4. מכבים ומצננים בסיר
5. מגישים חם או קר, מפזרים מעל את הפיסטוק חלבי והקצפת ליד.
6. בתאבון
7. אפשר לאחסן במקרר עד 3 ימים
מגיש:
מקור: חנוך פרבר
שתף את המתכון