חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתח קצבים ("רוטפלש") עם דלעת ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכון לנתח בשר זה עדיף שיהיה כמה שיותר דיאטטי br br brתודה
נתח קצבים ("רוטפלש") עם דלעת ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחפשת מתכון לנתח בשר זה עדיף שיהיה כמה שיותר דיאטטי br br brתודה
הוראות הכנה
מרכיבים
קילו נתח קצבים חתוך למלבנים (לרוחב הנתח)
חצי קילו דלעת חתוכה לקוביות
כוס יין אדום יבש
בצל גדול פרוס לטבעות
2 שיני שום שלמות
3 כפות סוכר
מלח גס
פלפל גרוס
מעט שמן זית
אופן ההכנה
1. מבשלים על אש קטנה את הדלעת עם היין האדום והסוכר - כשהדלעת רכה מוציאים אותה
החוצה למנוחה.
2. מועכים את שיני השום ומוסיפים אותן ואת טבעות הבצל וממשיכים לצמצם את היין עד
שמסמיך. מניחים בצד.
3. על מחבת ברזל לוהטת ומשומנת במעט שמן זית מניחים את נתחי ה"רוטפלש" מתובלים
במלח גס ופלפל וצורבים היטב מכל צד עד לדרגת Medium Well .
4. מוסיפים למחבת את הדלעת, יוצקים מהיין המצומצם ומגישים מיד .
5. מומלץ עם כוס יין אדום משובח.
מגיש: סיטרין
מקור: poyke
שתף את המתכון