הוראות הכנה
מרכיבים
2 גבינת "חמד"
2 ביצים
2 כפות מלאות סולת
----------------
לבצק:
---------
קילו קמח
½1 מרגרינה
½ כוס שמן
2 כפות סוכר
קורט מלח
¾ קוביית שמרים
מים פושרים
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל 160°c .
לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח את הבצק למשך שעה בערך.
את גבינת ה"חמד" למעוך ולערבב עם הביצים והסולת.
לרדד את הבצק על משטח עבודה ולקרוץ עיגולים בכוס או בטבעת
למלאות על חצי עגול מן המלית ולסגור בצביטה וקיפול או בהדבקת ביצה.
להבריש בביצה ולפזר מעל הסהרונים שומשום...
לאפות כ-20 דקות (160°c).
מגיש:
מקור: פרחה העירקית
שתף את המתכון