חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קלמרי במנגו - של מסעדת מאנטה ריי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהקיץ מגיע והמנגו מבשיל זה הזמן למנה המדהימה של מאנטה ריי. br רק אל תספרו לאורחים שלכם כמה קלה ההכנה כי המראה שלה מיליון דולר.
קלמרי במנגו - של מסעדת מאנטה ריי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהקיץ מגיע והמנגו מבשיל זה הזמן למנה המדהימה של מאנטה ריי. br רק אל תספרו לאורחים שלכם כמה קלה ההכנה כי המראה שלה מיליון דולר.
הוראות הכנה
מרכיבים
גרם קלמרי נקי, טרי ורק הגוף
1 כוס [250 מיליליטר] יוגורט צאן מהסוג הדליל
1 מנגו בינוני חצי בשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות מאד
2 גבעולי בצל ירוק
2 שיני שום כתושות
1/4 כפית פלפל שאטה יבש קצוץ [פלפלים יבשים קטנים ומאד חריפים]
1 כפית קארי שטוחה
2 כפות סויה כהה
עלי מרווה
1 כף מיץ מלימון אחד
שמן זית
אופן ההכנה
חותכים את הקלמרי לטבעות דקות.
מערבבים את היוגורט עם שן שום אחת כתושה, חצי מכמות הקארי, חצי מכמות הסויה,חצי מכמות השאטה ומעט מלח. מערבבים היטב, ומניחים במקרר.
ניתן לבצע בגישת "ההכינותי מראש".
חותכים את הבצל הירוק לרצועות אלכסוניות דקות, גם את החלק הלבן וגם הירוק.
טרם ההקפצה של הקלמרי מכינים את הצלחות.
בכל צלחת יוצקים ¼ מכמות היוגורט המתובל.
מחממים שמן זית במחבת ברזל כבד עד שהשמן מתחיל לעשן.
ושוב צריך לעבוד בשתי מחבתות או ב -2 סבבים על מנת שהקלמרי לא יתבשל אלא ייצרב.
וזה כן חשוב!
מוסיפים את הקלמרי למחבת, ומערבבים מיד. כשהקלמרי מתחיל להחליף את הצבע משקוף ללבן,
מוסיפים את המנגו, הבצל הירוק,עלי המרווה, השום, השאטה והסויה, ומערבבים היטב.
מסירים מהאש, ומוסיפים את מיץ הלימון.
מעבירים לצלחות אישיות. מניחים במרכז כל צלחת את היוגורט ועליו את הקלמרי,
ומטפטפים מעט שמן זית.
מגיש: bordosp
מקור: מאנטה ריי
שתף את המתכון