חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נודלס בנוסח תאילנדי עם עוף ובוטנים ("פאד תאי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נודלס בנוסח תאילנדי עם עוף ובוטנים ("פאד תאי")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים להקפצה:
400 ג' אטריות אורז
300 ג' חזה עוף חתוך לרצועות דקות
1 בצל סגול פרוס דק
¼ ראש כרוב פרוס דק
3 שיני שום כתושות
1 ג'ינג'ר קלוף ומגורר באורך 1.5 סנטימטר
2 כפות שמן
3 כפות רוטב סויה קיקומן
1 כוס מרק עוף (ציר מוכן או מאבקה)
2 כפות סוכר חום
להגשה:
בצל ירוק קצוץ באלכסון
½ צרור עלי כוסברה קצוצה
100 ג' בוטנים מלוחים קצוצים גס
1 לימון חתוך לאורכו לארבעה פלחים, מנוקה מגרעינים
אופן ההכנה
משרים את האיטריות במים רותחים לשעה. אפשר להשתמש גם באיטריות רחבות וארוכות אחרות (כמו איטריות ביצים), מבושלות לפי הוראות היצרן, מסוננות ושטופות במים קרים.
מחממים בווק או במחבת כבדה את השמן. מטגנים את השום והג'ינג'ר תוך כדי ערבוב כדקה, מוסיפים את העוף וכעבור שתי דקות גם את הירקות. מקפיצים יחד את העוף והירקות דקה נוספת. מוסיפים לווק את נוזלי התיבול והסוכר. מקפיצים עד שהירקות מתרככים מעט. מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הבצל הירוק, הכוסברה והבוטנים. מגישים מיד עם הלימון בצד.
מגיש: m73
מקור: קיקומן
שתף את המתכון