חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שאוורמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תודתי נתונה לאתר שום פלפל ושמן זית, ובמיוחד לשף חיים כהן br brמתקן השווארמה הביתי פועל על גז. אפשר לחבר אותו אל צינור הגז הביתי, או למכל גז, אם לוקחים אותו מחוץ לבית. brהוא מתאים ל- 3 – 4 ק"ג בשר. brאפשר להשתמש בסוגים שונים של בשר, וחשוב שתמיד יהיה שומן שיטפטף על הבשר בזמן הצלייה ויעשה אותו עסיסי. br br br br br br br brאני מאוד רוצה להכין שאורמה על עמוד כמו שיש בסטקיות איך מכנים את התיבול לשאורמה טעימה יש לי את המכשיר br brאיזה תערובת אני מכין שתהיה לי שאורמה מיוחדת וטובה br br br brתודה ששש br br br
שאוורמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תודתי נתונה לאתר שום פלפל ושמן זית, ובמיוחד לשף חיים כהן br brמתקן השווארמה הביתי פועל על גז. אפשר לחבר אותו אל צינור הגז הביתי, או למכל גז, אם לוקחים אותו מחוץ לבית. brהוא מתאים ל- 3 – 4 ק"ג בשר. brאפשר להשתמש בסוגים שונים של בשר, וחשוב שתמיד יהיה שומן שיטפטף על הבשר בזמן הצלייה ויעשה אותו עסיסי. br br br br br br br brאני מאוד רוצה להכין שאורמה על עמוד כמו שיש בסטקיות איך מכנים את התיבול לשאורמה טעימה יש לי את המכשיר br brאיזה תערובת אני מכין שתהיה לי שאורמה מיוחדת וטובה br br br brתודה ששש br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
שוק טלה, ללא העצם, פרוסה לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ
שומן כבש (אילייה), פרוס
בשר טחון (תערובת של כבש ועגל), מתובל במלח, פלפל, פפריקה ומעט קינמון
אופן ההכנה
1. מעמידים את השפוד של המכונה בתוך כוס. נועצים בו שכבה של בשר שוק טלה (פרוסה
אחת או שתיים), שתכסה יפה את הדיסקית שבבסיס השפוד.
2. מסדרים על פרוסות השוק שכבה של בשר טחון וממשיכים כך.
3. מדי פעם מוסיפים פרוסה של שומן, וחשוב לסיים בפרוסה של שומן.
4. מכניסים את השפוד למכונה ומדליקים את הגז.
5. צולים כשעתיים, עד שהבשר שחום מבחוץ ומעט ורוד מבפנים, או לפי הטעם.
6. פורסים לאורך השפוד, אם אפשר בסכין חשמלית.
מגישים עם סלט עמבה:
7. קוצצים עגבניות וכוסברה, ומערבבים עם עמבה, מדוללת במעט מים אם היא סמיכה מאוד.
8. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: שום פלפל ושמן זית – השף חיים כהן
שתף את המתכון