חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה דיקסי סטייל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מרק מיוחד מסדרת ה"כתומים" (דלעת , גזר, וכו'). brכמו כל בשלנית ותיקה, גם אנסטסיה איננה מדייקת בכמויות, ובכל זאת התוצאה טובה.
מרק בטטה דיקסי סטייל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מרק מיוחד מסדרת ה"כתומים" (דלעת , גזר, וכו'). brכמו כל בשלנית ותיקה, גם אנסטסיה איננה מדייקת בכמויות, ובכל זאת התוצאה טובה.
הוראות הכנה
מרכיבים
גזר,דלעת ובטטה-לפי יחס שאוהבים בד"כ שליש כמות מכל ירק ,
(בערך-5-6 גזרים יפים ,½ קילו דלעת, 2בטטות בינוניות +)
50 גר' חמאה לטיגון + ¼ כוס שמן קנולה
2-3 בצלים אדומים
כף שום כתוש
כף ג'ינג'ר מגורר
2 כפות סוכר חום
ציר בקר
שמנת מתוקה/ריץ לבישול
מלח פלפל לבן.
1 כף רוטב סויה "קיקומן".
אופן ההכנה
לקצוץ בצל ולטגן בחמאה ושמן עד הזהבה,להוסיף את הג'ינגר והשום הכתוש לטגן תוך כדי ערבוב
עוד דקה שתיים, להוסיף סוכר חום ולערבב עד שהסוכר נמס,
להוסיף את הירקות שקודם נחתכו לקוביות בינוניות, לערבב ולקרמל אותם, כשהירקות מצופים קרמל עדין להוסיף ציר תוך כדי כיסוי הירקות.
לתבל מלח פלפל לבן, לבשל עד שהירקות מתרככים.
למעבד מזון את הירקות עם מעט ממי הבישול , ולהתחיל לטחון תוך כדי הוספת מי בישול עד סמיכות רצויה, להוסיף שמנת מתוקה וכף רוטב סויה, לטעום לתקן תיבול.מלח,פלפל לבן,סוכר חום.
הטעם צריך להיות מתקתק מעט עם עקצוץ וארומה של ג'ינג'ר ופלפל לבן.
מגיש: amitsur
מקור: אנסטסיה
שתף את המתכון