יתרונות המנה: brקינואה: נחשבת אם כל הדגנים- עשירה מאוד במינרלים- סידן, ברזל ועוד, יש בה חלבון איכותי ויותר מאשר בתבואות אחרות, היא נחשבת בריאה מאוד ומתאימה כמעט לכל אדם. brמבחינה סינית- מחזקת את האנרגיה והדם. br brדגים, בעיקר: סלמון, מקרל, טונה, הליבוט- מכילים אומגה 3- חומצת שומן חיונית שמלבד כל התכונות הנפלאות שלה, היא גם מגינה על הלב- ל"ד, שומנים בדם, כמו כן טובה לדיכאון קל ועוד הרבה... br brהמתכון הנ"ל הוא אופצייה "בשרנית" לצמחונים- הפסטה הנ"ל משביעה מאוד ומזינה, מכילה גם טונה וגם שעועית שהיא קטנייה- וגם לקטניות תפקיד מגן על הלב.
|
|
יתרונות המנה: brקינואה: נחשבת אם כל הדגנים- עשירה מאוד במינרלים- סידן, ברזל ועוד, יש בה חלבון איכותי ויותר מאשר בתבואות אחרות, היא נחשבת בריאה מאוד ומתאימה כמעט לכל אדם. brמבחינה סינית- מחזקת את האנרגיה והדם. br brדגים, בעיקר: סלמון, מקרל, טונה, הליבוט- מכילים אומגה 3- חומצת שומן חיונית שמלבד כל התכונות הנפלאות שלה, היא גם מגינה על הלב- ל"ד, שומנים בדם, כמו כן טובה לדיכאון קל ועוד הרבה... br brהמתכון הנ"ל הוא אופצייה "בשרנית" לצמחונים- הפסטה הנ"ל משביעה מאוד ומזינה, מכילה גם טונה וגם שעועית שהיא קטנייה- וגם לקטניות תפקיד מגן על הלב.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
קינואה- על כל כוס מוסיפים כ-2 כוסות מים ומעט מלח, מרתיחים ומבשלים כ- 15-20 דקות עד שמוכן
לרוטב:
שעועית ברוטב עגבניות- כחבילה
חבילת טונה במים
זיתים שחורים חתוכים
עגבניות מיובשות
(אפשר להוסיף- ברוקולי, קישואים, גזר)
מלח ים
עלי בזיליקום ואורגנו טריים.
אופן ההכנה
לבשל הכול במחבת.
מגיש:
מקור: מיכל אשל ifeel
שתף את המתכון