הוראות הכנה
מרכיבים
150 גר' מרגרינה או חמאה
6 חלמונים
1 כפית אבקת אפיה
4 כוס סוכר
קליפה מגורדת מלימון אחד
2 כפות ברנדי
3 כוסות קורנפלור
4 כוס קמח
למילוי:
1 כוס ריבת חלב
לציפוי:
1 כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה
1. שמים בקערת המיקסר את החמאה מרגרינה הרכים, סוכר וחלמונים ומקציפים מעט.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומעבדים לבצק. מכסים בניילון ומקררים שעה
2. מרדדים את העלה לבצק בעובי של כחצי ס"מ. חותכים בעזרת חותכן בקוטר של כ-4 ס"מ
ומניחים על בתבנית מרופדת בנייר אפיה
3. אופים בתנור שחומם מראש לחום של °c180 מעלות למשך כ-10 דקות ומוציאים מהתנור.
העוגיות בשלב הזה עדין רכות והן יתקשו כשהן יתקררו
4. מרדדים את העלה לבצק בעובי של כחצי ס"מ. חותכים בעזרת חותכן לעיגולים בקוטר של כ-
4 ס"מ ומניחים על בתבנית מרופדת בנייר אפיה
5.ממלאים את העוגיות, כמו סנדביץ', בריבת חלב. ומקפידים שחלק מהמילוי ימרח על השוליים
שסביב טובלים את השולים בקוקוס טחון ושומרים בקופסה אטומה
6. בתאבון
מגיש:
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון