הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' מרגרינה או חמאה
כוס אבקת סוכר
2 ביצים
1 כף דבש
1 כף ברנדי
2 כפיות תמצית וניל
כף קקאו
אבקת אפיה
2 3 כוסות קמח
למילוי:
1 כוס ריבת חלב
לציפוי:
300 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. לשים מעט, מכסים בניילון ומקררים מעט
2. מרדדים את העלה לבצק בעובי של כחצי ס"מ. חותכים בעזרת חותכן לעיגולים בקוטר של כ-
4 ס"מ ומניחים על בתבנית מרופדת בנייר אפיה
3. אופים בתנור שחומם מראש לחום של °c180 מעלות למשך 7-8 דקות ומוציאים מהתנור.
העוגיות בשלב הזה עדין רכות והן יתקשו כשהן יתקררו
4. ממלאים את העוגיות, כמו סנדביץ', בריבת חלב
5. שמים בקערה חסינת חום את השוקולד השבור לקוביות ממיסים אותו לגמרי. מוסיפים
לשוקולד 1 כף חמאה ומערבבים עד שהחמאה נמסה ונבלעת בתערובת.
6. טובלים כל עוגייה ממולאת בשוקולד המומס. מניחים על רשת עד שהשוקולד יתקרר ויתקשה
לגמרי
7. שומרים בקופסה אטומה
8. בתאבון
מגיש:
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון