חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת חלב -" דולסה די לצ'ה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבה נהדרת br brמשמשת למילוי עוגיות אלפחורס
ריבת חלב -" דולסה די לצ'ה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבה נהדרת br brמשמשת למילוי עוגיות אלפחורס
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ליטר חלב מלא טרי
700 גר' סוכר
½ כפית סודה שתייה
אופן ההכנה
1. שמים את החלב סיר גדול ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כעשר דקות ומעבירים
לסיר אחר
2. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לבשל אגב ערבוב אקראי, כעשר דקות נוספות
3. מורידים לרגע את הסיר מהאש ורק אז מוסיפים את אבקת הסודה ומערבבים
4. מחזירים את הסיר לאש ומבשלים על להבה בינונית כשעתיים, עד שהריבה סמיכה ובעלת
צבע חום בהיר ויפה
5. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון