חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיות בנוסח מקסיקו ("טאקוס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי את החטיף אצל חברים ונדלקי עליו.
טורטיות בנוסח מקסיקו ("טאקוס")
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אכלתי את החטיף אצל חברים ונדלקי עליו.
הוראות הכנה
מרכיבים
1+1/3 כוסות קמח לבן
חצי כוס קמח תירס טחון דק
1 כפית אבקת אפיה
50 גרם מרגרינה או שמן תירס,
כפית שטוחה מלח
2/3 כוס מים
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים בקערה לשפשף את המרגרינה או השמן עם הקמח
להסיף את המים עד קבלת תערובת אחידה וגמישה,
ליצור כ 10 כדורים (אם נדבק להרטיב את הידיים) ולתת לנוח על המשטח כ-10 דקות.
לאחר מכן לרדד כל כדור על משטח מקומח (לפזר מעט קמח תוך כדי רידוד שלא ידבק למערוך)
עד לגודל של פיתה בערך ולקלות את הטורטיה על גבי מחבת טפלון אחד, אחד בחום בינוני +
כשעולות בועות הופכים לצד שני .
(ניתן לחתוך את הטוטיה לפני הקליה למשולשים)
בתאבון.
מגיש: יעקב
מקור: חבר מדרום אמריקה
שתף את המתכון