הוראות הכנה
מרכיבים
1+1/3 כוסות קמח לבן
חצי כוס קמח תירס טחון דק
1 כפית אבקת אפיה
50 גרם מרגרינה או שמן תירס,
כפית שטוחה מלח
2/3 כוס מים
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים היבשים בקערה לשפשף את המרגרינה או השמן עם הקמח
להסיף את המים עד קבלת תערובת אחידה וגמישה,
ליצור כ 10 כדורים (אם נדבק להרטיב את הידיים) ולתת לנוח על המשטח כ-10 דקות.
לאחר מכן לרדד כל כדור על משטח מקומח (לפזר מעט קמח תוך כדי רידוד שלא ידבק למערוך)
עד לגודל של פיתה בערך ולקלות את הטורטיה על גבי מחבת טפלון אחד, אחד בחום בינוני +
כשעולות בועות הופכים לצד שני .
(ניתן לחתוך את הטוטיה לפני הקליה למשולשים)
בתאבון.
מגיש:
מקור: חבר מדרום אמריקה
שתף את המתכון