הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מכל סוג מבושלת בהתאם להוראות על גבי האריזה.
חומרים לרוטב:
1 שמנת מתוקה לבישול
2 שיני שום בינוניות כתושות
½ כוס חלב
קורט אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 חופנים גדושים של גבינה צהובה רגילה מגוררת (זה יוצא בערך כוס, השתמשתי בגבינה "עמק")
אופן ההכנה
מחממים כדקה את הסיר כאשר הוא ריק, מוסיפים לו 1 שן שום כתוש, ברגע שמתחילים להריח את השום מוסיפים מיד את השמנת המתוקה ואת החלב, ממשיכים לבשל על אש נמוכה, כאשר רואים מסביב את הבועות לפני הרתיחה מתבלים ומערבבים שוב, מוסיפים את שן השום הכתושה השנייה, ממשיכים לבשל עוד כ- 1-2 דקות ואז מוסיפים את הגבינה, בוחשים עד אשר הגבינה מתמזגת בתערובת (לא לדאוג עם עדיין יש גושים קטנים של גבינה זה בסדר)שוב בודקים טעם ומתקנים תיבול במידת הצורך, ושופכים את הרוטב על הפסטה, מערבבים ומגישים.
מגיש:
מקור: אחותי
שתף את המתכון