הוראות הכנה
מרכיבים
חציל חתוך לאצבעות
קמח לציפוי
לתחמיץ:
שום פרוס,רסק עגבניות,קוביות עגבניה,יין לבןחומץ
לקישוט:
זיתים שחורים חרוזית,חלבון ביצה קשה מגורד
פטרוזיליה קצוצה
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
מקמחים את החצילים ומטגנים בשמן עמוק בחום של 170 מעלות עד לגוון חום.
מוציאים ע"ג נייר סופג ומעבירים לכלי שטוח.
מכינים תחמיץ חם ויוצקים על החצילים ומשהים יחד בקירור 24 שעות
לפני ההגשה מפזרים את חומרי הקישוט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון