חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


זיתים במיטבל נהדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הזיתים " בטעם מיוחד "
זיתים במיטבל נהדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי הזיתים " בטעם מיוחד "
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם זיתים כבושים מכל סוג שהוא
4 שיני שום פרוסות דק
חצי כוס טימין טרי או לחילופין כף טימין יבש
3 כפות שמן זית
קליפת תפוז מתפוז אחד
מיץ מתפוז אחד
קורט פלפל שחור
[ אם לא בנמצא ניתן להשתמש כתחליף לקליפה בתמצית תפוז ]
אופן ההכנה
לחמם במחבת את שמן הזית והשום להוסיף את הטימין ולבשל כ 2 דקות. להוסיף את הזיתים ללא נוזלים ולערבב היטב תוך כדי בישול למשך כ 5 דקות להוסיף את גרידת התפוז לערבב היטב ולהוסיף את מיץ התפוזים לערבב היטב לבשל כ 5 דקות להוציא ולצנן .
בתאבון!!!!
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון