הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה הודו חתוך לרצועות/קוביות.
1 בצל לבן
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים צהובים
1 פלפל אדום
3 קישואים עם הקליפה.
1 תפוח סמיט.
4 שיני שום כתוש
1 ס"מ ג'ינגר טרי קצוץ
אגוז מוסקט
פלפל שחור גרוס
1 רוטב פלפל שום תאילנדי של אוליביה
שמן
אופן ההכנה
1.לטגן את חזה ההודו 5-7 דקות ולסגור אותו ע"מ לשמור על המיצים.
2.לחתוך את כל הירקות לרצועות, לפי הסדר.
3.להקפיץ לפי את הירקות לפי הסדר,בסוף להוסיף את קוביות חזה ההודו ולהמשיך להקפיץ.
4.להוסיף שום כתוש.
5.לתבל בג'ינגר, אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס ורוטב פלפל שום תאילנדי של אוליביה .
6.להוסיף את הבצל הירוק ולערבב.
הסלט יוגש על מצע של עלי חסה, סלט בייבי ועגבניות שרי חצויות.
לפזר קרוטונים ואגוזי מלך מעל.
טיפ:
לחתוך עגבניות שרי : לקחת חופן להניח על הקרש, להחזיק עם יד למעלה ולהעביר את הסכין.
מגיש:
מקור: מבשלים חוויה
שתף את המתכון