הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו לימון צהוב ,קליפה עבה
200 גרם מלח גס
5 עלי דפנה
3 גרגירי פלפל אנגלי
מעט פלפל לבן
1 כף פפריקה חריפה
¾ כוס שמן
חצי כוס לימון טרי סחוט
אופן ההכנה
שוטפים את הלימונים היטב ופורסים לעיגולים (1 ס"מ עובי)
שמים בצלחת מלח גס
וטובלים כל פרוסת לימון ומניחים בצנצנת בשכבות.
מערבבים את התערובת התבלינים (פלפל אנגלי פלפל לבן
ופפריקה חריפה) ושמים בין שכבה לשכבה מהתערובת+עלי הדפנה
לאחר שמסיימים לשים את כל הלימונים יוצקים את הלימון הסחוט והשמן מעל הכל
וסוגרים את הצנצנת הרמטית. שמים במקום מוצל 4-5 ימים.
לאחר שימוש לשים במקרר.
מגיש:
מקור: בית אמא
שתף את המתכון