חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל טעים מאוד
חזה עוף תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל טעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרבעים
2 בצלים גדולים קלופים וחתוכים לטבעות
1 כוס רוטב תאילנדי
אופן ההכנה
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצלים על אש נמוכה מערבבים מדי פעם.
מחממים מחבת וצורבים את ניתחי העוף כ-2 דקות מכל צד
כשהבצלים רכים וזהובים מכניסים לסיר את ניתחי העוף מערבבים היטב ויוצקים מעל את הרוטב עם חצי כוס מים.
מכסים ומבשלים חצי שעה על אש נמוכה
ומערבבים מדי פעם כדי שהרוטב יכסה את כל הניתחונים באופן שווה.
מגיש: אירית אמסטרדם
מקור: אירית
שתף את המתכון