הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר בשר טחון עוף או בקר, (אפשר והכי טוב לערבב בין שניהם )
קופסת שימורים שעועית ברוב עגבניות
2 כפות רסק עגבנית
בצל גדול קצוץ דק
2 כפות שמן
מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ עד להזהבה
2. מוסיפים בהדרגה את הבשר וכל הזמן מפוררים בעזרת מזלג שלא יהיו גושים
3. מוסיפים את שימורי השעועית עם הנוזלים ומערבבים היטב
4. מוסיפים את רסק העגבניות, מלח, פלפל ומערבבים
5. מוסיפים רבע כוס מים
6. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד שנישאר בשר עם שעועית ורוטב סמיך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון