חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


יותר קל משניצל- שוקיים או ירכיים בפירורי לחם בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חיפשתי ברשת מתכונים "סודיים" המגלים את מרכיבי מאכלים מוכרים, מצאתי חיקוי לתערובת של שייק אנד בייק של קארפט אבל לצערי החיקוי לא מתאים לתנאי הארץ, הקורנפלקס הגרוס לא עבד יפה ובקצור חזרתי למתכון שפיתחנו בבית לשמחת הילדים והסבא שלהם
יותר קל משניצל- שוקיים או ירכיים בפירורי לחם בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חיפשתי ברשת מתכונים "סודיים" המגלים את מרכיבי מאכלים מוכרים, מצאתי חיקוי לתערובת של שייק אנד בייק של קארפט אבל לצערי החיקוי לא מתאים לתנאי הארץ, הקורנפלקס הגרוס לא עבד יפה ובקצור חזרתי למתכון שפיתחנו בבית לשמחת הילדים והסבא שלהם
הוראות הכנה
מרכיבים
פירורי לחם לא מתובלנים בכמות נדיבה לפחות 500 גר
כרעיים עוף ללא עור מפורקים - נניח 10 כרעיים לפני פירוקם
פרפריקה אדומה מסוג טוב
מעט פפריקה חריפה (לפי הטעם)
פלפל שחור גרוס , רק חצי כפית או פחות
חצי כפית אבקת מלח סלרי (לא הכרחי, רק למי שממש מבקש שיחזור טעם אמריקאי..)
הסרתי את מרכיב אבקת המרק. עדיף בלי ולא מרגישים הבדל ההפך, טעים יותר
שמן זית לזילוף ומריחת התבנית
שתי תבניות גדולות מרופדות בניר אפיה
אופן ההכנה
שוטפים הכרעיים שנחצו לשניים (שוק לחוד והכרע לחוד)
משמנים את התבניות המרופדות במעט שמן זית, עם היד
מערבבים כל החומרים היבשים בקערה גדולה,כולל פירורי הלחם וכל התבלון. לא מסירים את עודף המים מהכרעיים ועוטפים אחד אחד בתערובת פירורי הלחם המתובלת. מניחים את הכרעיים זו בצד זו אבל לא זו מעל זו, בתבניות
מזלפים על הכרעיים בתבנית שמן זית כאשר האצבע חוסמת חלק מהפתח של הבקבוק כדי ליצור זילוף עדין אבל כזה שמכסה את מרבית החלקים
לא מכסים
אופים בתנור קצת פחות משעה וחצי בחום 180 מעלות . להקפיד שלא יתייבש מדי. אין צורך להפוך . אם הבשר ורוד, להמשיך לאפות ב 150 מעלות עוד 15-20 דקות..אנו לא רוצים עוף לא מבושל..בניגוד לבשר בקר, בעוף זה מסוכן.
מתכון מנצח בכל פעם וקל מאד ! להכנה
עוף שזוף עטוף בתערובת פרורי לחם ספוגת שמן זית...יותר טעים מshake bake
גם ניקוי התבניות אחר כך הוא משימה פשוטה ביותר.
מנה נלווית שתשמח תמיד , תהא כזו שהוכנה מתפוחי אדמה כמובן.
לא לשכוח לשים על השולחן בקבוק קטשופ! בכ"ז מתכון אמריקאי במקורו...
מגיש: MAAmateurCook
מקור: חיקוי למתכון אמריקאי הקרוי shake n' bake
שתף את המתכון