חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פירות ים
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת הטעימות במסעדת "אורי בורי" בעכו נפתחת כמעט תמיד במרק פירות ים בחלב קוקוס - מרק מדהים, שפותח את התיאבון לשאר המטעמים שאחריו. brאז החלטתי להעלות מתכון בהשראת מרק זה, להנאתכם.
מרק פירות ים
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחת הטעימות במסעדת "אורי בורי" בעכו נפתחת כמעט תמיד במרק פירות ים בחלב קוקוס - מרק מדהים, שפותח את התיאבון לשאר המטעמים שאחריו. brאז החלטתי להעלות מתכון בהשראת מרק זה, להנאתכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
800 סמ"ק חלב קוקוס (2 פחיות)
400 סמ"ק מים (2 כוסות)
שורש ג'ינג'ר קטן, מגורר
1 שן שום כתושה
1 כפית שמן זית
2 כפיות קארי אדום חריף
2 כפות מיץ לימון
מעט גרד קליפת לימון
2 דגי אנשובי מרוסקים וקצוצים (כתחליף למלח)
400 גרם פירות ים מנוקים וחתוכים - טבעות קלמארי, ראשי קלמארי, שרימפס חתוכים לנתחים.
4 כפות כוסברה קצוצה
8-10 עלי בזיליקום קצוצים
2 כפיות אצות וואקמה שהושרו במים
אופן ההכנה
מטגנים את השום הכתוש בסיר עם מעט שמן זית כדקה, ומוסיפים את המים, חלב הקוקוס, הג'ינג'ר, הקארי, מיץ הלימון, גרד הלימון והאנשובי. מביאים לרתיחה מבעבעת ומוסיפים את פירות הים. מרתיחים שוב, מורידים מהאש, מוסיפים את הכוסברה, האצות והבזיליקום ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור: בהשראת אורי בורי
שתף את המתכון