חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבדי עוף מטוגנים בפלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון להכנה קלה, פשוט, טעים, מתאים לכמה סוגי תוספות ומומלץ מאד.
כבדי עוף מטוגנים בפלפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון להכנה קלה, פשוט, טעים, מתאים לכמה סוגי תוספות ומומלץ מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג כבדי עוף שלמים מנוקים, שטופים ומסוננים מהנוזלים{לשומרי כשרות שרופים באש גלויה}
2-בצלים גדולים פרוסים לטבעות דקות
1-פלפל אדום חתוך לרצועות בעובי 1ס"מ
1-פלפל צהוב חתוך כמו האדום
1-פלפל צ'ילי ירוק פרוס לטבעות
1-כפית כמון
מלח ופלפל גרוס לפי טעם אישי
½-כוס יין לבן
1-כוס מים
¼-כוס שמן זית
1-כף אבקת פטריות
¼-כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לחמם חצי מכמות השמן בסיר ולטגן את הכבדים כ-5 דקות, לערבב פעמיים לפחות, להעביר לכלי אחר ולטגן באותו סיר את הפלפלים טיגון עדין כ 15 דקות,להעביר גם לכלי אחר.
להוסיף את השמן הנותר ולטגן את טבעות הבצל עד להזהבה, להעביר גם לכלי אחר.
להוסיף לשאריות השמן יין, מים, אבקת מרק קמצוץ מלח ופלפל שחור טחון, להביא לרתיחה ולערבב היטב, לבשל 5 דקות ולהסיר מהאש.
בכלי חסין אש לערבב יחד את הכבד המטוגן, פלפלים בצל, הפטרוזיליה, כמון, מלח ופלפל, לחמם 5 דקות לפני ההגשה בתנור מחומם ל- 200°c. להעביר לכלי הגשה ולצקת מעל את הרוטב.
מומלץ לאכול בתוספת אורז/תפוחי אדמה אפוי/פירה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אישי
שתף את המתכון