חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כבד קצוץ בנוסח אשכנזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לשומרי הכשרות צריך לצלות קודם את הכבדים על האש.
כבד קצוץ בנוסח אשכנזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לשומרי הכשרות צריך לצלות קודם את הכבדים על האש.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף טרי נקי מגיזים וכו'
3 ביצים קשות
1 בצל גדול קצוץ
שמן קנולה
שומן אווז (לא חובה)
מלח,פלפל שחור
אופן ההכנה
לצקת קצת שמן למחבת לטגן את הבצל עד שישחים קלות ולהוציא אותו מהמחבת.
באותה המחבת להוסיף קצת שמן ולטגן היטב את הכבד עד שישחים קלות.
לגרד את הביצים בפומפיה דקה, לחתוך את הכבדים ולקצץ אותם כמה שאפשר בסכין רגילה
(לא במיקסר) לקצץ את הבצל ולהוסיף אותו לכבד והביצים.
להוסיף מלח ופלפל שחור וקצת שומן אווז (1 כף) או שמן קנולה לטעום ולשפר לפי הטעם
האישי. במידת הצורך, להוסיף עוד שמן (הסלט צריך לצאת קצת רטוב לא יבש מדי)
להגיש עם פרוסות של עגבניות ,בצל ירוק או לבן .(ליד הכבד)
מגיש: shoshig
מקור: פולני
שתף את המתכון