חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לביבות תפו"א לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין אותם כל השנה לא רק בחנוכה. לשומרי משקל לאפות בתנור על משטח משומן קלות brלהסיף קצת שמן לבלילה עצמה. brאפשר לאכול אותם עם כל דבר מלוח חמוץ או מתוק
לביבות תפו"א לחנוכה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין אותם כל השנה לא רק בחנוכה. לשומרי משקל לאפות בתנור על משטח משומן קלות brלהסיף קצת שמן לבלילה עצמה. brאפשר לאכול אותם עם כל דבר מלוח חמוץ או מתוק
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפו"א דזירה (קליפה אדומה) מקולפים
1 בצל גדול
3 ביצים
1 כוס קמח בערך תלוי לפי כמות התפו"א
קורט מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון קנולה או שומן אווז
לגיוון אפשר להוסיף 1 בטטה מגורדת לבלילה או גזר או קישוא.
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה גסה את תפו"א והבצל.
להוסיף את הביצים, המלח והפלפל השחור. לערבב היטב.
להוסיף לאט, לאט את הקמח לבלילה שתצא רכה .
לחמם שמן במחבת כ-½ כוס כשהשמן רותח
לקחת כף מהבלילה לצקת בעזרת כף שניה בזהירות למחבת ולשטח קלות את הבלילה עם הכף
לטגן את הלביבות משני הצדדים עד שהם יזהיבו לחלוטין אך לא ישחימו.
להניח על נייר סופג.
כשרוצים לאפות בתנור במקום לטגן לחמם את התנור לחום גבוה
להוסיף כ-2 כפות שמן לבלילה ולערבב.
להניח על נייר אפיה משומן היטב ולאפות בחום גבוה, להפוך את הלביבות לצד השני
מוכן כשזה אפוי בצבע חום משני הצדדים.
להגיש חם (אפשר לחמם בתנור חם לכמה שניות) עם שמנת חמוצה, אבקת סוכר, ריבה וכו'
או עם סלט אבוקדו, סלט כבד, סלט חצילים וכו'.
מגיש: shoshig
מקור: פולני
שתף את המתכון