חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תפו"א וסולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מזין לחורף. brאפשר להוסיף עצמות עוף ואז זה מרק בשרי לשומרי הכשרות וגם קצת שומן אווז.
מרק תפו"א וסולת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מזין לחורף. brאפשר להוסיף עצמות עוף ואז זה מרק בשרי לשומרי הכשרות וגם קצת שומן אווז.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 -6 גדולים תפו"א קלופים חתוכים לקוביות קטנות
1 כוס סולת
1 בצל
מעט שמן קנולה
3 כפות אבקת מרק בטעם עוף
פלפל שחור או לבן
½ כוס שמיר רק העלים קצוץ דק
מים או נוזל ממרק בשרי
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר גבוה כ-3 או 4 ליטר ולטגן את התפוא והבצל עד שיזהיבו אבל לא ישחימו
להוסיף את המים לכ ¾ מגובה הסיר.
להוסיף את התבלינים .
להרתיח את המרק.
להוסיף לסולת בקערה 2 כוסות מים קרים, לערבב ולהוסיף למרק הרותח ולערבב מיד
שלא יווצרו גושים.
לבשל את המרק עד שיסמיך.
להוסיף את קצת השמיר לכל צלחת מרק. להגיש חם.
המרק נשמר רק ליום אחד מאחר ותפו"א הופך אותו לתפל ולא טעים לאחר יום.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון