חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פלורידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מעניין עם שלוב טעמים מיוחד.
סלט פלורידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מעניין עם שלוב טעמים מיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 אבוקדו בינוני,
3 בננות בינוניות (לא בשלות)
מיץ מ ½ לימון,
1 פלפל אדום,
1 פלפל ירוק,
1 פלפלת אדומה קטנה חריפה (לא חובה)
1קופסה קטנה (400 גרם) שימורי אננס מסוננת מנוזליה,
מלח
פלפל לבן,
1 כף חומץ,
3 כפות שמן.
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות. פורסים את הבננות ומניחים בקערה, יוצקים עליהם את מיץ הלימון לבל ישחירו.
מגלענים את הפלפלים וחותכים לקוביות קטנות. את הפלפלת החריפה קוצצים דק, חותכים את האננס לקוביות ומערבבים את כל המרכיבים בקערה עמוקה. מתבלים במלח, פלפל, חומץ ובשמן. מקפיצים את המרכיבים בתערובת ומגישים מצונן היטב.
גיוון: מוסיפים מעט אגוזי פקאן קלויים (אפילו מומלחים) כקישוט מעל לסלט או חופן נדיב של שקדים מולבנים משובבים וקלויים.
מגיש: amitsur
מקור: מאגר סלטים
שתף את המתכון