חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מלוח במיונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מביצי הדג אפשר לטגן והגיש עם פרוסות בצל ועגבניה ליד.
דג מלוח במיונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מביצי הדג אפשר לטגן והגיש עם פרוסות בצל ועגבניה ליד.
הוראות הכנה
מרכיבים
דג מלוח מטיאס שלם
בצל לבן או סגול
כ-3 כפות מיונז אמיתי או שמנת חמוצה של פעם
קורט פלפל שחור.
קורט סוכר לבן
2 כפות חומץ הדרים
שמיר קצוץ לקישוט
אופן ההכנה
לפתוח את הבטן להוציא הכל לשטוף היטב ולהשרות את הדג כשעה במים להחליף מידי פעם
את המים. במידה ויוצא חלב לפתוח את הקרום לערבב עם קצת סוכר ולהוסיף למיונז
להוריד את העור מהדג לפתוח מהצד של עמוד השדרה לאורך הדג ולהוציא את עמוד השדרה
עם שאר העצמות של הדג בעדינות שהדג לא יאבד את צורתו.
לחתוך לפרוסות של ס"מ את הדג.
לחתוך את הבצל לחצי ואחר כך לפרוסות דקות ביותר להויסף לדג ביחד עם החומץ והפלפל
והסוכר השחור לערבב בעדינות ולהוסיף את המיונז או השמנת החמוצה.
לסגור היטב בקופסא ולהכניס למקרר לכמה שעות
להגיש על צלחת הגשה ולפזר מעל שמיר טרי קצוץ.
נשמר במקרר עם המיונז בלבד ימים ספורים בלבד.
מגיש: shoshig
מקור: פולני
שתף את המתכון