הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפו"א .
1 בצל גדול סגול או צרור בצל ירוק
3 ביצים
4 מלפפונים חמוצים במלח
½ כוס שמיר קצוץ
פלפל שחור,קורט מלח
¼ כוס שמן קנולה
אופן ההכנה
לבשל את הביצים ותפו"א עם הקליפה בסיר עם מים עד שתפו"א יהיו רכים, אבל לא יותר מידי
לקרר היטב (עדיף לבשל יום קודם או כמה שעות לפני הכנת הסלט)
לקלף את תפו"א ולחתוך לקוביות קטנות.
לקלף את הביצים ולחתוך לקוביות קטנות או לגרס בפומפיה גסה
לחתוך את המלפפונים לקוביות קטנות מאוד
לקלף את הבצל ולקצץ לקוביות קטנות
להוסיף את השמיר והפלפל השחור.
לערבב יחד עם השמן במידה וחסר שמן להוסיף עוד קצת.
לטעום ולהוסיף מלח לפי הטעם (לא לשכוח המלפפונים החמוצים מלאים במלח)
לקרר במקרר .
לפני ההגשה לערבב לטעום אפשר להוסיף עוד שמן או פלפל שחור ומלח לפי הטעם.
נשמר במקרר כיומים.
מגיש:
מקור: פולני
שתף את המתכון