חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סלק וכרוב חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הסלק והגזר אפשר לחתוך עם מכשיר גלי מיוחד . brהסוכר מדגיש את הטעם של החומץ
סלט סלק וכרוב חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את הסלק והגזר אפשר לחתוך עם מכשיר גלי מיוחד . brהסוכר מדגיש את הטעם של החומץ
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלק
3 גזר
4 ביצים
4 תפו"א
1 קופסה כרוב חמוץ
4 מלפפונים חמוצים
מלח,פלפל שחור, קורט סוכר.
שמן צמחי.
2 כפות חרדל
אופן ההכנה
לבשל בסיר את הסלק הגזר התפו"א והביצים לכסות במים . מבשלים עד שהסלק והגזר מבושלים
אבל לא יותר מידי. להוציא את המים ולקרר היטב (עדיף לחכות יום במקרר)
לקלף את הירקות והביצים
לפרוס את הגזר לעיגולים דקים
לפרוס את הסלק לעיגולים דקים ולרבעים
לפרוס את התפו"א לקוביות בנוניות
לפרוס את המלפפונים לעיגולים דקים
לערבב יחד עם קופסת הכרוב החמוץ (ללא הנוזלים)
בקערה קטנה לערבב את השמן עם החרדל והתבלינים ולהוסיף לסלט.
לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הטעם. אפשר להוסיף חומץ .
נשמר במקרר כ-3 ימים.
להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני האכילה לערבב ולהוסיף שמן במידת הצורך.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון