חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה עם חומץ בלסמי ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי תוספת חמה ונחמדה, דיאטטית, צבעונית מאוד ובריאה.
שעועית ירוקה עם חומץ בלסמי ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זוהי תוספת חמה ונחמדה, דיאטטית, צבעונית מאוד ובריאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
שעועית ירוקה קפואה
שום
חומץ בלסמי
רוטב סויה
פטריות שמפיניון טריות
עגבניות שרי
אגוזי מלך
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ובכן, זה הולך ככה:
חצי שקית של שעועית ירוקה קפואה מבשלים במים רותחים כ3-4 דקות. מסננים.
במחבת באותו הזמן אנו מטגנים קלות חצי ראש שום (לאוהבי הדבר) או לפחות 3 שיניים גדולות.
מוסיפים לשום המוזהב 1/3 כוס חומץ בלסמי ו1/3 כוס רוטב סויה (כמות חומץ יכולה להיות גם חצי כוס, אם ממש אוהבים)
מצמצמים קצת את הרוטב, מוסיפים את השעועית המוסננת, מקפיצים כמה דקות עד שהיא רכה, מוסיפים פטריות פרוסות (לפי הטעם, חצי סלסילה בערך), חופן עגבניות שרי (לא חובה) וממש בסיום ההקפצה - חופן אגוזי מלך. מלח לא נחוץ, פלפל שחור כן.
בתיאבון!
מגיש: גמד במטבח
מקור: תוכנית טלויזיה
שתף את המתכון