הוראות הכנה
מרכיבים
שעועית ירוקה קפואה
שום
חומץ בלסמי
רוטב סויה
פטריות שמפיניון טריות
עגבניות שרי
אגוזי מלך
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ובכן, זה הולך ככה:
חצי שקית של שעועית ירוקה קפואה מבשלים במים רותחים כ3-4 דקות. מסננים.
במחבת באותו הזמן אנו מטגנים קלות חצי ראש שום (לאוהבי הדבר) או לפחות 3 שיניים גדולות.
מוסיפים לשום המוזהב 1/3 כוס חומץ בלסמי ו1/3 כוס רוטב סויה (כמות חומץ יכולה להיות גם חצי כוס, אם ממש אוהבים)
מצמצמים קצת את הרוטב, מוסיפים את השעועית המוסננת, מקפיצים כמה דקות עד שהיא רכה, מוסיפים פטריות פרוסות (לפי הטעם, חצי סלסילה בערך), חופן עגבניות שרי (לא חובה) וממש בסיום ההקפצה - חופן אגוזי מלך. מלח לא נחוץ, פלפל שחור כן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: תוכנית טלויזיה
שתף את המתכון