הוראות הכנה
מרכיבים
כמספר הסועדים:
ביצה
חלה פרוסה
פסטרמה עוף
גבינה צהובה
מרגרינה למריחה
אופן ההכנה
חותכים פרוסת פסטרמה לריבועים קטנים.
בין שתי פרוסות חלה מניחים פרוסה גבינה צהובה, מעליה את ריבועי הפסטרמה
ומעליהם עוד פרוסת גבינה. מורחים בנדיבות מרגרינה על הצד החיצוני של הלחם ומניחים בזהירות על מחבת מחוממת אך לא משומנת.
כאשר הצד הראשון שחום הופכים בזהירות לצד השני ואז לוחצים על הכריך בעזרת התרווד.
מוציאים מהמחבת לצלחת ושומרים חם.
משמנים מעט את המחבת ומטגנים את הביצה כביצת עין. (אפשר הפוכה ואפשר לא).
מניחים את הכריך המטוגן בצלחת ומעליו את הביצה המטוגנת.
הכי טעים לצד סלט טוב.
בתאבון!
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון