הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
חבילה קטנה קמח תופח או
½3 כוסות קמח רגיל ושקית אבקת אפיה
1 חבילה מרגרינה (אני מעדיפה חמאה)
3/4 עד 1 כוסות מי סודה קרה
למילוי:
תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
בצל קצוץ
מעט שמן לטיגון
עלי פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
לציפוי:
ביצה
שומשום
אופן ההכנה
1. מעבדים את החומרים לבצק חלק ונעים, מכניסים למקרר לחצי שעה עד שעה
2. מטגנים את הבצל במעט שמן, מקלפים את תפוחי האדמה ומוסיפים להם את הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים
3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה מלבני, ממלאים לאורך, ויוצרים גלילות. מברישים בביצה, מפזרים מעל שומשום
4. אופים בחום 180 מעלות כ-20 דקות
5. בתאבון
מגיש:
מקור: אימי זצל
שתף את המתכון