חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שטרודל הונגרי במלוי תפו"ע
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל הונגרי במלוי תפו"ע, מתובל וטעים. מעשה אומנות של שף קונדיטור br אבי סוסרסקי (קונדיטוריה "ניחוחות", קרית מוצקין)
שטרודל הונגרי במלוי תפו"ע
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל הונגרי במלוי תפו"ע, מתובל וטעים. מעשה אומנות של שף קונדיטור br אבי סוסרסקי (קונדיטוריה "ניחוחות", קרית מוצקין)
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
500 גרם קמח
2 חלמונים
30 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
2 כפיות חומץ
300 גרם מים
מלית תפוחי עץ:
6 תפו"ע גרנד סמיט , גדולים
½ כוס סוכר
1 כף חמאה מומסת
1 גרידת לימון
מעט מיץ לימון
קורט קינמון
½ כוס פירורי עוגה או לחם לבן
2 כפות קרם וניל מבושל
1 כף רום (אלכוהול)
מעט צימוקים
מעט שקד קלוי
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
לערבב את כל החמרים לבצק חלק לצורת כדור.
לעטוף בניילון נצמד ולתת ל"נוח" במקרר כשעה.
הכנת תערובת המילוי:
לקלוף ולקצוץ את התפוחים ולערבב יחד עם כל החומרים עד קבלת תערובת יציבה ולא נוזלית.
לחמם את תנור האפייה ל-220°c .
להוציא את הבצק מן המקרר ולרדד אותו מעל סדין או בד מקומח ולמתוח אותו בעדינות עד כמה שניתן מבלי לקרוע אותו.
למרוח את הבצק הדק בחמאה מומסת ולסדר את תערובת תפו"ע בצד אחד של הבצק . לגלגל , בעזרת הבד, את הבצק סביב המילוי.
להניח את השטרודל המגולגל על תבנית אפייה משומנת ולמרוח מעל מעט חמאה מומסת.
לאפות בתנור חם (220°c) עד קבלת גוון שזוף יפה.
לצנן מעט, לחתוך מנות ולהגיש עם קצפת או גלידה.
מגיש: amitsur
מקור: שף קונדיטור אבי סוסרסקי (קונדיטוריה ניחוחות)
שתף את המתכון