חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נתחי חזה עוף בגריל עם טחינה ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה מעודנת של גריל חזה עוף עם תוספת של טחינה ירוקה משובחת. מנה לארוחה חגיגית.
נתחי חזה עוף בגריל עם טחינה ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה מעודנת של גריל חזה עוף עם תוספת של טחינה ירוקה משובחת. מנה לארוחה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 "פרפרי" חזה עוף צעיר
מרינדה:
1/3 כוס יין לבן חצי יבש
1 כף חומץ בלסמי
1 כף רכז רימונים
1 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד דק
1 כף דבש
1 שן שום כתושה
לגריל:
3 כפות שמן "זיתולה" (צרוף של שמן זית ושמן קנולה)
להגשה:
מעט עירית קצוצה לקישוט
לרוטב הטחינה:
¼ כוס טחינה גולמית עם פטרוזיליה (תוצרת "ברכה" - בסופרמרקט)
¼ כוס מים
כלים :
מחבת פסים לגריל (מחבת סטקים)
אופן ההכנה
לפרוס את חזה העוף לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ
לערבב את כל מרכיבי המרינדה ולהשרות את נתחי החזה הפרוסים במרינדה.
להכניס למקרר להשהיה של 3 שעות לספיגת טעמים.
לחמם שמן"זיתולה" על מחבת הפסים, כאשר המחבת חמה , להוציא את נתחי העוף, לנער מעודפי המרינדה ולצלות על המחבת 2 דקות מכל צד. להוריד לצלחת עם נייר סופג.
להכין את הטחינה הירוקה ע"י ערבוב הטחינה הגולמית עם המים.
הגשה:
לסדר 1 או 2 פרוסות גריל ולצקת מעליהן באמצע את רוטב הטחינה הירוקה. לקשט עם מעט עירית קצוצה.
להגיש חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון