הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר בקר (שריר או כתף)
½ ק"ג עצמות בקר
2 כוסות חיטה קלויה
1 כוס גריסים
4 בצלים גדולים, קצוצים
מלח, פלפל, קינמון, כורכום.
אופן ההכנה
מרתיחים את הבשר במים. מנקים את הקצף, מוסיפים מים עד כסוי ומרתיחים שוב.
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש, מוסיפים את החיטה והגריסים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים עוד מים לפי הצורך. מבשלים כ- 2 שעות עם מכסה סגור, מפעם לפעם לפתוח לזמן קצר את המכסה ולבחוש. מעבירים לפלטת שבת או לתנור בחום 120°c לאפייה למשך כל הלילה. לקראת ההגשה, מטגנים היטב את הבצל עם מעט כורכום. מגישים לצד לחם או חלה טרייה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון