הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף
1 בצל לבן חתוך לקוביות
1 ראש סלרי חתוך לקוביות
2 סלקים גדולים חתוכים גס
2 עגבניות אדומות חתוכות לקוביות
10 שזיפים מיובשים
2 תפוחי עץ גרנד סמית חתוכים גס
1 כף רכז רימונים
1 כף תמרהינדי
2 כפות כמון טחון
2 לימונים פרסיים
½ כוס נענע קצוצה
1 כוס סלרי עלים קצוץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מטגנים בסיר גדול את הבצל וראש הסלרי. מוסיפים רסק עגבניות ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים כ-6 כוסות מים ואת הסלק ומבשלים יחד כחצי שעה. מוסיפים את הכרעיים, השזיפים המיובשים, הדובדבנים והעגבניות ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים יחד כחצי שעה. מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עוד כעשרים דקות.
מגיש:
מקור: שף מירב לאליאן ממסעדת פועה
שתף את המתכון