חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיות מכסקניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשמח אם למישהו יש המתכון לטורטיות.. ומאוד אשמח לקבל את המתכון .. brתודה. פוקהונטס
טורטיות מכסקניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אשמח אם למישהו יש המתכון לטורטיות.. ומאוד אשמח לקבל את המתכון .. brתודה. פוקהונטס
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן
¾ כוס מים קרים - בערך
אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים היבשים.
2. להוסיף את השמן המים בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק מוצק.
3. לחלק את הבצק לכדורים בגודל ביצה קטנה.
4. לרדד כל כדור לעלה דק ככל האפשר.
5. לאפיה שתי אפשרויות:
א. לחמם תנור ל -170°c ולהניח על תחתית התנור עלה אחד ללשתי דקות מכל צד.
ב. לחמם מחבת ברזל כבדה על אש בינונית ולצלות עד שהשחים מעט מכל צד.
מגיש: simong
מקור: the complete book of mexican cooking by Elizabeth Lambert Ortiz
שתף את המתכון