הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח לבן
1 כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
1 כף שמן
¾ כוס מים קרים - בערך
אופן ההכנה
1. לערבב את כל החומרים היבשים.
2. להוסיף את השמן המים בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק מוצק.
3. לחלק את הבצק לכדורים בגודל ביצה קטנה.
4. לרדד כל כדור לעלה דק ככל האפשר.
5. לאפיה שתי אפשרויות:
א. לחמם תנור ל -170°c ולהניח על תחתית התנור עלה אחד ללשתי דקות מכל צד.
ב. לחמם מחבת ברזל כבדה על אש בינונית ולצלות עד שהשחים מעט מכל צד.
מגיש:
מקור: the complete book of mexican cooking by Elizabeth Lambert Ortiz
שתף את המתכון