הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון אדום
2-3 ביצים
1 כף פירורי לחם
3-4 כפות קמח
כפית סודה לשתייה
פלפל שחור גרוס
מלח
1 בצל מגורד (לסחוט מנוזלים)
פטרוזיליה
תפוח אדמה מגורד(סחוט)
תבלין לקציצות
1 עגבנייה לא מקולפת-לקוביות קטנות
אופן ההכנה
לערבב הכל ביחד לחמם שמן קנולה במחבת כבדה לחום מרבי להכין קציצות בידיים(כמו כדורי פינג פונג) ולשטח אותם בלחיצה בין הידיים לטגן לגוון שחום (כ-25-30 קציצות).
בתאבון!!
מגיש:
מקור: סבתא תמי
שתף את המתכון