חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר עם במיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים!!!!
בשר עם במיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים!!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר (שריר מס' 8)
1 שקית במיה קפואה של סנפרוסט
2 בצלים פרוסים
1 ראש שום פרוס
שמן
3 כפות רסק עגבניות
2 עגבניות רכות מרוסקות ללא קליפה
פלפל שחור
כפית מלח לימון
1-2 כפות סוכר
½ כפית מלח
3-4 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
מפשירים את הבשר וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. שמים שמן במחבת ומחממים לחום מרבי.
מטגנים את הבשר משני הצדדים ומוציאים לקערה. באותו סיר מטגנים את פרוסות הבצל והשום עד להזהבה מוסיפים את הבשר והמים הרותחים ומבשלים קרוב לשעה עד שעה וחצי עד להבשלתו של הבשר (אפשרי בסיר לחץ- ב ½ הזמן) .
לוקחים כוס מים רותחים מוסיפים רסק עגבניות +עגבניות+תבלינים ומערבבים היטב מוסיפים לסיר. מוסיפים את הבמיה שהופשרה לעוד ½ שעה בישול על אש נמוכה.
ואוכלים בהנאה עם אורז לבן!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון